Ashangers kopen bij assieraden shop

1 min gelezen
Ashanger

Het overlijden van een dierbare is altijd een groot gemis. Iedereen rouwt op zijn of haar eigen manier. Zo vindt de ene het fijn om een plekje te hebben waar ze naartoe kunnen zoals een graf op een begraafplaats bijvoorbeeld. De andere gaat bijvoorbeeld naar de plek waar het is is uitgestrooid. Wil je liever niet het as uitstrooien en een alternatief zoeken dan is misschien een ashanger iets voor jou. 

Bij assieraden-shop.nl kun je namelijk verschillende soorten ashangers kopen. Wil je deze ashanger herkenbaar laten maken? Dan kan je bijvoorbeeld de initialen of naam van de dierbare laten graveren. Ga je liever voor iets subtieler, dan is er zat keuze tussen verschillende soorten kettingen met bedels. 

Ashanger

Verschillende vormen

Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld een cirkelvormige bedel die verwijst naar The Circle of Life. Andere bedels zijn bijvoorbeeld een hart, ster of kruis. Er is van alles mogelijk. Bekijk vooral de website voor de mogelijkheden of doe inspiratie op. Afhankelijk van je smaak kan je naast het soort bedel ook het materiaal kiezen. Denk hierbij aan zilver, roségoud, RVS of verguld RVS.   

Ongeacht hoe je rouwt, het is een fijn idee om je dierbare altijd dichtbij te hebben. Het is mooi dat er vele alternatieven zijn. Zit jij er aan te denken om een ashanger aan te schaffen? Dan is het zeker de moeite waard om op de website te kijken. Hier vind je een breed aanbod aan ashangers. 

Meer verhalen