5 tips voor als je een boodschappentas wilt laten bedrukken

2 min gelezen
bedrukte boodschappentassen

Als ondernemer wil je natuurlijk graag de aandacht van (potentiële) klanten op je merk vestigen en opvallen tussen andere concurrenten. Als je dat op een originele manier wilt doen, is het bedrukken van boodschappentassen een goede manier om je merk te promoten. In deze blogpost geven we je vijf tips voor als je een boodschappentas wilt laten bedrukken. Zo ben je er zeker van dat jouw bedrukte boodschappentassen straks onmisbaar zijn als je (potentiële) klant gaat shoppen.

Bepaal het doel van je boodschappentas

Voordat je begint met het bedrukken van een boodschappentas, is het belangrijk om te bepalen wat je ermee wilt bereiken. Wil je een milieuvriendelijke boodschappentas? Of wil je juist dat de tas hergebruikt wordt en een hoogwaardige uitstraling heeft? De keuze voor het materiaal en de bedrukking van de tas zijn belangrijk voor het doel dat je wilt bereiken.

Bedenk een opvallend en creatief ontwerp

Een opvallend ontwerp maakt jouw boodschappentas interessant voor de klant. Bovendien zorgt een creatief ontwerp ervoor dat jouw tas opvalt tussen alle andere boodschappentassen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van opvallende kleuren, een uniek lettertype of een leuke slogan. Zorg dat het ontwerp past bij je merk en dat het goed zichtbaar is.

Hou rekening met de hoeveelheid kleuren

Hou er rekening mee dat hoe meer kleuren je gebruikt, hoe duurder het bedrukken wordt. Kies daarom voor een ontwerp met een beperkt aantal kleuren. Op die manier hou je de prijs per stuk laag en kan je meer tasjes bestellen.

Zorg dat de boodschappentas handig in gebruik is

Een handzame boodschappentas zal sneller en vaker gebruikt worden. Onthou dat het doel is dat de boodschappentas gezien wordt. Zorg dat de boodschappentas daarbij gemakkelijk in gebruik is. Een stevig model dat makkelijk opvouwbaar is en niet zwaar weegt is belangrijk.

Bestel op tijd

Zorg dat je op tijd begint met het bestellen van jouw boodschappentasjes. Zo voorkom je dat je in de haast bezig bent met het uitzoeken van tasjes en haal je het maximale resultaat uit jouw bedrukte boodschappentassen.

Conclusie 

Een bedrukte boodschappentas is een leuke en originele manier om aandacht te vestigen op jouw merk. Door te bepalen wat het doel is, een opvallend en creatief ontwerp te bedenken, rekening te houden met de hoeveelheid kleuren, de boodschappentas handig in gebruik te maken en op tijd te bestellen kun je het maximale resultaat uit jouw tassen halen. Op deze manier zorg je voor promotie voor jouw merk en draag je bij aan het verminderen van afval. 

Bron: bedrukken.nl/