De workshop cocktails maken Utrecht was zeer vermakelijk

1 min gelezen

cocktailGoedemorgen, tijd voor weer een blog! Laatst heb ik iets leuks meegemaakt dat ik met jullie moet delen! Laatst had ik vriendinnenweekend in Utrecht. Elk jaar doen we dit en dan steeds bij iemand anders thuis. Omdat we met zijn vieren zijn en allemaal in een andere stad wonen is het elk jaar weer feest. Dit jaar waren we dus in Utrecht! Een vriendin van mij had alles georganiseerd. Het programma is eigenlijk elk jaar hetzelfde, namelijk eerst een activiteit en vervolgens gaan we gezellig stappen. Zo hadden we dit jaar dus een workshop cocktails maken Utrecht, en ja het is zo leuk als dat het klinkt.

Zij had dit online gevonden bij een firma die Cocktail Experience heet. Zij bieden op locatie workshops aan of op verschillende locaties in Nederland. Zo kwam er dus een cocktail trainer bij haar thuis zij zelf allemaal de cocktailkaart, glazen, sappen, fruit en natuurlijk alle andere benodigde ingrediënten mee nam.

workshop cocktails maken utrecht

Een gezellige avond die voor herhaling vatbaar is

cocktail experienceDe cocktail shaker vroeg als eerst aan ons welke drankje wij het liefst dronken. Deze maakte hij vervolgens door verschillende mixtechnieken te gebruiken. Toen wij eenmaal het drankje hadden, begonnen wij zelf met shaken. De workshop duurde zo’n twee uur en hadden enorm veel gelachen. Het was echt een gezellig avond. Vandaar dat  cocktail-experience.nl volgens mezelf en mijn vriendinnen een aanrader is.

Meer verhalen