Een perfect kerstpakket kopen: dit stappenplan helpt je er doorheen

2 min gelezen

Wil jij een kerstpakket kopen voor je personeel, dan wil je dat deze indruk maakt. Het eindejaarsgeschenk is een ideale manier om te laten zien dat alle inzet die getoond is het afgelopen jaar niet aan je voorbij is gegaan. Het is een motivator voor je personeel om er weer vol energie tegenaan te gaan het komende jaar en als je het goed doet, voelen ze zich na het ontvangen van het pakket gewaardeerd en waardevol. Er ligt dus nogal wat druk op het vinden van het juiste pakket en dit stappenplan helpt je een kerstpakket te kopen wat aan alle eisen voldoet.

  1. Geen kerstpakket kopen zonder input van je personeel

Het werkt altijd motiverend als je je personeel betrekt bij het maken van een belangrijke beslissing. Dat vertelt ze dat ze gehoord worden en dat je hun input waardeert. Kerstpakketten zijn daar geen uitzondering op. Het is helemaal geen gek idee om een vragenlijst op te sturen en je medewerkers te vragen wat ze van het kerstpakket verwachten dit jaar. Vraag ze het ideale kerstpakket te omschrijven of om je te vertellen wat ze van het vorige pakket vonden. Het kerstpakket kopen voelt als een eenzame taak, maar op deze manier sta je er niet alleen voor. Bovendien hoef je dan niet meer te gokken.

2. Een pakket dat van jou afkomstig is

Vervolgens bepaal je hoe je wilt laten zien dat je bedrijf de afzender is van het kerstpakket. Dat doe je door een kerstpakket te kopen in een belangrijke kleur in je huisstijl, bijvoorbeeld. Je kunt er ook voor kiezen om je logo op de verpakking te laten drukken. Op die manier laat je zien dat dit kerstpakket alleen voor medewerkers van jullie bedrijf is en voor niemand anders. Dat maakt het speciaal en uniek, wat weer een gevoel van saamhorigheid en trots opwekt onder je werknemers.

3. Denk na over een grappig artikel

Nu ga je nadenken wat er in je kerstpakket moet zitten. Het liefste wil je dan een kerstpakket kopen dat refereert naar wat jullie met zijn allen doen. Dat is niet moeilijk als je even goed nadenkt over het artikel en hoe dat verwijst naar jullie doelen. Denk dan bijvoorbeeld aan een paraplu als jullie lekkages opsporen of een ventilator op zonne-energie als jullie groene energie verkopen.

4. Welk thema wil je gebruiken?

Waardering spreek je uit door een kerstpakket te kopen met een relevant thema. Wat heeft het bedrijf gepresteerd het afgelopen jaar? Neem deze prestatie en laat het thema daarbij aansluiten. Heeft iedereen hard gewerkt om bepaalde duurzaamheidsdoelstellingen te halen en een keurmerk te krijgen? Dan kun je een kerstpakket kopen met ecologische producten.

5. Je kerstpakket bestellen

Het enige wat je nu nog moet doen is het kerstpakket bestellen. Kies de webwinkel Kerstpakketten IDEE uit en je vindt vast wat je zoekt. In het enorme assortiment kerstpakketten zit ongetwijfeld dat product dat aan al jouw eisen voldoet.