Koelkast huren Tilburg

1 min gelezen

Heb jij ook altijd een probleem om al jouw drinken, gebak en hapjes koel te houden op een feestje? Dan heb ik nu de oplossing gevonden: 123feestcompleet.nl biedt namelijk koelkast huren Tilburg aan. In elke maat, dus voor elk feestje hebben zij een geschikte koelkast te huur.

Kleine of grote koelkast

In de zomer hebben wij een verjaardag en ook in de winter. Voor beide feestjes huur ik tegenwoordig een koelkast bij hen. In de zomer kies ik altijd voor een grote koelkast, zodat alles wat koel moet staan in deze koelkast kan. Dus het gebak, de hapjes en ook al het frisdrank en de alcohol. Dit past er allemaal met gemak in. In de winter kan drank prima buiten staan, dan blijft het ook koel. Ik heb dan dus alleen een koelkast nodig voor het gebak en de hapjes. Deze kan ik natuurlijk ook buiten koel houden, maar als het regent, dan worden de dozen van het gebak nat en dan wordt het een rommeltje. Dat wil ik niet en daarom kies ik dan altijd voor een kleine koelkast.

Bestellen

Je kunt op de site heel makkelijk aangeven wat je voor koelkast nodig hebt. Tevens kan je aangeven wanneer je deze nodig hebt. Zij zorgen dat de koelkast op tijd geleverd wordt en zij halen hem ook weer, op het afgesproken moment, op bij jou thuis. Ideaal dus! Voor mij is dit de perfecte oplossing!