Rijbewijs Arnhem haal je bij de ANWB

1 min gelezen

Mijn broer is net klaar met zijn studie, en tijdens zijn stage had hij al uitzicht op een vast aanstelling, er was alleen één maar,…..Hij moest in het bezit zijn van een rijbewijs, anders kon hij het werk niet uitvoeren. Op het moment dat hij deze toezegging had gekregen was hij nog geen achttien jaar, dus hij moest nog even wachten. Maar inmiddels is hij achttien en het bezit van zijn diploma, maar helaas nog niet in het bezit van rijbewijs Arnhem. Gelukkig is de mogelijkheid om binnen tien dagen wel in het bezit van rijbewijs Arnhem te zijn, hiervoor moet je wel meerdere lessen per dag volgen, maar dat is geen probleem voor mijn broer, hij is momenteel toch vrij. Na een proefles werd er bekeken of het hem wel ging lukken om binnen tien dagen zijn rijlessen te nemen, en dan zo snel mogelijk een examen aan te vragen. Omdat mijn ouders voor mijn broer nog geen cadeautje hadden gegeven voor het halen van zijn schooldiploma, hadden ze besloten om de helft mee te betalen aan deze rijlessen.  anwb-w940h298

En geslaagd en aan het werk

Mijn broer had inderdaad binnen een zeer korte periode zijn rijbewijs gehaald, dit door de perfecte lessen bij de ANWB. Wel handig dat mijn broer nu in het bezit is van een rijbewijs, zo kan hij me wegbrengen en ophalen als ik ergens heen wil. Inmiddels is mijn broer alweer druk aan het werk bij zijn nieuwe baan, hij vindt het geweldig! wordlid-klein