Sonos audio systemen

2 min gelezen

Audio van Sonos, wie is er vandaag de dag nog niet bekend mee? De Sonos systemen zijn vanuit het niets ontzettend populair geworden. Niet gek als je bedenkt dat Sonos slim heeft ingespeeld op de behoefte van draadloze audio systemen die te bedienen zijn via een app. In dit artikel beschrijven wij de voordelen en nadelen van Sonos.

 

Voordelen van Sonossonos-play

– Luxe uitstraling: De speakers van Sonos hebben stuk voor stuk een luxe uitstraling. Het ontwerp van de speakers is erg mooi en past in vrijwel elke inrichting.

– Goed geluid: De geluidskwaliteit van Sonos is erg goed. De speakers produceren een diep en helder geluid. Sonos speakers staan dan ook bekend om hun goede geluid.

– App: De Sonos app maakt het mogelijk om muziekdiensten als Spotify, Deezer en iTunes vanaf de smartphone of computer te bedienen. Ook is het mogelijk om een breed scala aan radiostations af te spelen op de speakers. De keuze wat betreft muziek is dan ook ongelimiteerd.

– Indeling: Het is mogelijk om de speakers afzonderlijk of gezamenlijk in te delen. Zo kan je verschillende ruimtes in jouw huis met de speakers indelen.

 

Nadelen van Sonos

– Airplay: Sonos heeft momenteel geen Apple Airplay ondersteuning. Muziek afspelen moet dus via de Sonos app.

– Bluetooth: Sonos heeft geen bluetooth ondersteuning.

– Youtube: Sonos ondersteund nog geen audio via Youtube. Mogelijk wordt dit in de toekomst wel mogelijk.

– Kosten: Een volledig Sonos systeem is niet goedkoop. Je betaald voor de kwaliteit en uitstraling van de apparatuur.

 

Sonos audio kopen

Sonos is inmiddels via de grote elektronica zaken en webshops verkrijgbaar. Webshops als Bol en Expert hebben regelmatig leuke kortingsacties voor Sonos audio systemen. Op de website http://www.sonos-aanbiedingen.nl/ worden alle kortingen bijgehouden. Ben je op zoek naar Sonos speakers? Bezoek dan snel deze website.

Meer verhalen