Als cadeau leren gitaar spelen

2 min gelezen

zelf gitaar leren spelenMijn hele leven lang ben ik al erg muzikaal, dit komt door mijn familie die bespelen zelf allemaal wel een instrument. Omdat ik er mee opgegroeid ben heb ik ook altijd wel een stille passie gehad voor muziek alleen wist dit nooit goed te uiten. Een tijd geleden was ik jarig en natuurlijk verwachtte ik familie en vrienden die langs zouden komen, ik had er erg veel zin in en was benieuwd naar de cadeautjes. Op het moment dat mijn broer me zijn cadeau gaf was ik al verbijsterd, ik was werkelijk sprakeloos ervan hij had namelijk geregeld dat ik zou gaan leren gitaar spelen!

Aangemeld

Hij had mij aangemeld voor een cursus leren gitaar spelen zonder dat ik ergens van af wist, ik had er zo veel zin in en een week na mijn verjaardag was mijn eerste les al. Eenmaal een aantal weken verder werd het steeds leuker en leerzamer, ik moest natuurlijk nog alles leren maar dat ging steeds beter. Ik kreeg les van de beste docenten die zelf allemaal een lange muziekgeschiedenis hadden. We kregen regelmatig huiswerk mee zo dat ik ook thuis hard aan de slag kon met opdrachten.

Leerzaam

De cursus duurde een aantal weken en op het einde was het wel jammer dat het afgelopen was, het was erg leerzaam voor ons als cursisten en we hebben er zeker weten veel van opgestoken. Nu pak ik regelmatig thuis de gitaar en ga ik een leuk liedje spelen voor het gezin, kortom een erg leuke ervaring!leren-gitaar-spelen