Museum Gorssel voor een gezellig dagje tussenuit

1 min gelezen

Op zoek naar inspiratie voor een dagje uit? Museum Gorssel Lalique is het perfecte adres. voor kunstliefhebbers is het een must-have om naartoe te gaan! museum Gorssel Lalique staat bekend om een kunstenaar tussen 1860 en 1945 die in die tijd de mooiste glaswerken en sieraden maakte. Dat mag dan ook zeker kunst genoemd worden. Lalique kwam uit Frankrijk en zijn kunsten waren zeer gewild bij de mensen, waardoor die internationaal doorbrak. De combinatie van zijn kunst en zijn tijd waar René Lalique vandaan kwam maakt het zeker zeer interessant!

Arrangementen in museum Lalique

U kunt bij museum Gorssel een heerlijke lunch arrangement aanvragen. u kunt daarbij kiezen voor een lezing met daarbij een prosecco en een heerlijke lunch bij de bloementuin wat in de sfeer blijft van  René Lalique die zijn inspiratie vandaan haalde uit de “kleine natuur” waar vooral de kikker, vlinder en de libel bij hem bekend stond.

Details

René lalique maakte kunstwerken met veel details dat met het blote oog niet meteen te zien zijn maar wel beter met een loep. Dat maakt zijn kunst voor die tijd nog bijzonderder.  En als u alles heeft gezien in museum Gorssel kunt u kiezen om een heerlijke stadswandeling te maken.

Meer verhalen