Altijd en overal te gebruiken

2 min gelezen
bedrukte mok

Er zijn tegenwoordig niet veel mensen meer die een kop en schotel gebruiken, de laatste jaren zijn mokken helemaal in opmars gekomen. Ten eerste zijn de meeste kopjes kleiner dan een mok, en is een schoteltje overbodig geworden. Alleen bij officiële gelegenheden worden ze nog wel veel gebruikt, een mok wordt ook op de werkplek veel gebruikt omdat deze ook snel en eenvoudig af te wassen is. Je kunt de mok in veel verschillende soorten en maten krijgen op de website van mokken.nl. Ook als je een leuke afbeelding erop wilt laten drukken ben je aan het goede adres.

bedrukte mok

Maak een mok persoonlijk 

Wanneer je veel gebruik maakt van mokken als relatiegeschenk is het leuk deze ook persoonlijk te maken, met een afbeelding erop geef je direct een link naar je bedrijf toe. Maar een leuke persoonlijke tekst kan de mok ook uniek maken, door een groot aantal mokken te laten bedrukken zijn ze eenvoudig weg te geven aan klanten en relaties. Zomaar of wanneer iemand een bestelling heeft gedaan geef je de mok als een leuk geschenk, met de kleuren zit het ook wel goed, in veel verschillende kleuren kun je een opdruk op de mok laten zetten.

Doe het anders met de catering

Wanneer je een bedrijf hebt in catering en sta je veel op festivals of andere buitenevenementen, dan zijn mokken perfect geschikt om te gebruiken. Serveer je een drankje in de mok, kunnen de klanten de mok direct houden. Op deze eenvoudige manier zorg je ervoor dat de mok overal komt, met natuurlijk de naam of het logo van je bedrijf erop. Heel het land maakt kennis met je bedrijf, een leuke manier van promoten en het werpt vroeg of laat zijn vruchten af met extra opdrachten die je binnen krijgt. Op mokken.nl kun je kijken naar de mogelijkheden betreft reclame maken.

Meer verhalen