Op zoek naar papieren tasjes?

2 min gelezen

Ben je ook op zoek naar papieren tasjes voor jouw onderneming? Dan zijn er verschillende partijen waar je kunt slagen. Maar waar bestel je betaalbare en kwalitatieve tasjes die je binnen no time in huis hebt? In deze blog vertellen we je alles hierover!

Waar papieren tasjes bestellen?

De partij die wij aanbevelen voor het bestellen van papieren tasjes is Rotimshop. Bij dit bedrijf vind je een groot aanbod met papieren tasjes. Daarbij kun je een keuze maken uit budget papieren tasjes en basic papieren tasjes. De budget papieren tassen hebben een plat papieren handvat en zijn gemaakt van bruin of wit kraft papier. De tassen zijn leverbaar in een naturel uitvoering en in gekleurde uitvoeringen. De basic papieren tassen hebben een gedraaid papieren handvat. Hierdoor ligt het makkelijker in de hand dan wanneer je kiest voor een platte handvat van een budget papieren tas. Bij Rotimshop vind je verschillende tassen in diverse formaten. 

Bedrukte tasjes bestellen

Ook als je bedrukte tasjes wilt bestellen dan kun je bij Rotimshop terecht. Ideaal als je graag jouw bedrijf meer onder de aandacht wilt brengen. Laat je logo drukken op één van de tasjes en dan krijg zo meer naamsbekendheid. Let erop dat de bedrukte tasjes wel een langere levertijd hebben dan de onbedrukte tasjes. Houd rekening met 10 dagen.

Meer weten over papieren tasjes bestellen?

Het grote voordeel van het bestellen bij Rotimshop is dat je hier niet lang hoeft te wachten tot jouw bestellen in huis is. Alle onbedrukte papieren tassen zijn leverbaar uit voorraad in het eigen magazijn. Als je de tassen op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, dan kun je deze de volgende dag al verwachten. Heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Dan kun je altijd contact opnemen met de specialisten van het bedrijf.

Meer verhalen