Een saunabon is leuk om te geven, maar ook om te krijgen

2 min gelezen
Saunabon

Een saunabon, een leuk cadeau om te geven maar ook om te krijgen. Wil je iemand verrassen voor een verjaardag, jubileum of om te bedanken voor de hulp? Dan weet ik nog wel een goed idee. Zelf ben ik zo’n persoon die niet verder komt dan de vaste cadeau’s. Denk hierbij aan een bier- of wijnpakket. Dat zijn de dingen waar ik dan mee aan kom. Daar wilde ik eens vanaf en besloot ik opzoek te gaan naar originelere cadeau’s. Gelukkig voor mij en voor anderen zijn er veel websites te vinden die je kunnen helpen om een passend cadeau te vinden. Omdat het cadeau zo goed in de smaak viel besloot ik om deze met jullie te delen.

Stressvrij

Saunabon voor een dagje genieten

Door een van die cadeau websites kwam ik op het idee om een wellness dagje te geven. Dan kan ze zelf kiezen wanneer ze wilt gaan en zeg nou eerlijk. Wie wil er nou geen dagje ontspannen? Met dat idee in mijn hoofd ben ik opzoek gegaan naar een wellness locatie bij haar in de buurt. De eerste suggestie is Thermen, waardoor ik een kijkje heb genomen op hun website. In de webshop bieden ze een saunabon aan. Hierbij kan je zelf een bedrag bepalen en dan sturen zij de bon naar je op. Dat leek me een leuk idee om te geven, waardoor ik het formulier heb ingevuld. Binnen no time had ik de bon binnen. Zowel de bon zelf als de enveloppe zien er erg verzorgd uit. Je hoeft het eigenlijk niet eens in te pakken. Dus wil je iemand nog eens in het zonnetje zetten of ben je opzoek naar een geweldig cadeau? Dan geef ik jou de tip om een saunabon te geven. Ze vond het namelijk een super leuk idee en ze kan zelf een datum kiezen om te gaan. Ideaal toch!

Baden