Italiaanse geschenken voor iedere gelegenheid

2 min gelezen
Italiaanse geschenken

Iemand verrassen met Italiaanse geschenken

Er zijn heel wat gelegenheden waarbij we cadeaus geven. Denk aan verjaardagen, vader- en moederdag, op trouwdagen, met kerst en zo is er nog meer. Het is moeilijk om iedere keer weer een origineel cadeau te verzinnen. Om je te helpen bij deze uitdaging, hebben wij een aantal leuke Italiaanse geschenken voor je op een rijtje gezet, die voor iedere gelegenheid kunnen. Benieuwd welke Italiaanse geschenken dit zijn? Lees dan snel verder.

Wijnproeverij van Italiaanse wijnen

Italië is een land van emotie, passie én smaak. En dat proef je terug in de Italiaanse wijnen. Italiaanse wijnen zijn zeer goede wijnen. Daarom is het leuk om een wijnproeverij van Italiaanse wijnen cadeau te geven. Dat wordt zeker weten genieten!

Typisch Italiaans: limoncello

Om nog even bij de alcoholische dranken te blijven, kun je er ook voor kiezen om limoncello cadeau te geven. Limoncello is een zeer populaire Italiaanse citroenlikeur, die lekker fris smaakt, maar geen bittere afdronk heeft. Als je echte een Italiaanse klassieker cadeau wilt geven, is dit toch wel de beste optie. En je kunt het cadeau nog leuker maken, door ook nog eens limoncello bonbons toe te voegen. Of andere dranken, zoals mandarinello of limonciòccolat.

Diverse tapenades

Italië staat bekend om een goede keuken. Al jarenlang worden hier wereldberoemde traditionele en karakteristieke smaken bedacht. Wat daarom ook leuk is om cadeau te geven en ook typisch Italiaans, zijn tapenades. Tapenades zijn in diverse smaken te verkrijgen. Maak hier een leuk pakketje van en en het cadeau is klaar. Dit Italiaanse geschenk maakt iedere borrelavond tot een groot succes. En dat is toch leuk, iets cadeau geven waar een ander een leuke avond mee kan hebben?

Zoetwaren

Wie houdt er nu niet van zoetwaren? En al helemaal de Italiaanse zoetwaren. Denk aan bonbons, truffels, fruitige chutney’s of de karakteristieke nougat. Deze Italiaanse geschenken vallen bij iedereen in de smaak.

Wil je meer blogs lezen over geschenken? Om nog meer inspiratie op te doen? Klik dan hier.