Op zoek naar een kraamcadeau? Dit zijn leuke opties

2 min gelezen

Ga je binnenkort op kraamvisite? Dan hoort daar natuurlijk een leuk cadeau bij. Een kraamcadeau is een speciaal cadeau. Daarom is het wel zo leuk om goed na te denken over wat je geeft. Cadeaus met een persoonlijke boodschap of functionele waarde zijn altijd goede opties. In dit artikel zetten we een paar leuke kraamcadeaus voor je op een rijtje.

1: Een uitgebreide luiertaart

Een van de leukste cadeaus om te krijgen is een luiertaart. Het leuke van een luiertaart, is dat ie niet alleen maar uit luiers hoeft te bestaan. Je kunt de taart helemaal compleet maken en personaliseren, met allerlei losse baby producten. Naast dat je zelf de verpakking en kleuren van decoratie kiest, kun je ook bepalen wat er allemaal in de taart komt.

Zo kun je de taart opleuken met mooie rompertjes, een lief knuffeltje, een handige hydrofiel luier, kleding, een rammelaar en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om de luiertaart op een leuke manier vorm te laten geven, bijvoorbeeld een brandweerauto luiertaart, een rups of een luiertaart in de vorm van een tropisch eiland. Het is maar net hoe gek je het wilt maken. Met een gepersonaliseerd kaartje maak je de taart een leuk geheel. De beste en leukste luiertaarten koop je hier.

2: Speelgoed van zacht materiaal

Zoek je een cadeau voor de allerkleinsten? Dan kan speelgoed een leuke optie zijn. Met speelgoed kunnen kinderen zich op een speelse manier ontwikkelen. Wat wel slim is om naar te kijken voor baby speelgoed, is naar het materiaal. Zorg ervoor dat dat van een lekkere zachte stof gemaakt is. Denk aan een knisperboekje, zachte bal of dobbelsteen. Dan zit je altijd goed.

3: Een (gepersonaliseerd) rompertje

Wat ten derde altijd een tof kraamcadeau is, is een rompertje. Er bestaan oneindig veel leuke rompertjes. En als je het rompertje als cadeau nog persoonlijker wilt maken, laat je het personaliseren. Laat het bijvoorbeeld bedrukken met een persoonlijke tekst of kies voor een passende kleur. Het kan geen kwaad om te vragen welke maat iemand graag zou willen krijgen. Zo voorkom je dat iemand veel rompertjes van dezelfde maat heeft.

4: Een knuffeldoekje

Een knuffeldoekje is ook een meer dan geschikt optie als kraamcadeau. De doekjes zijn er in de meest schattige vormen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een knuffeldoekje van een giraffe of zebra. De kleintjes vinden het heerlijk om met het zachte knuffeldoekje te knuffelen. Het is zelfs mogelijk om er een naam op te laten zetten. Altijd goed!

5: Een schattige rammelaar

Waar de allerkleinsten blij van worden, is een rammelaar. Superleuk om te geven dus! Het rammelende geluid tovert een lach op het gezicht. En het leuke is, dat de rammelaars er in allerlei kleuren, soorten en maten zijn.

Of dat het er nu eentje is in de vorm van een giraf, schaap of koala, je kunt zelf de mooiste uitkiezen. Daarnaast kan ook het materiaal van de rammelaar variëren. Ze zijn er met een houten ring maar ook in een super zachte variant.