Geef een nieuwjaarscadeau dat altijd in de smaak valt

2 min gelezen

Voor wanneer je een nieuwjaarscadeautje wilt geven aan persoonlijke of zakelijke relaties, dan is het aan te raden eens naar de Pluim te kijken. Dit is een nieuwjaarscadeau waarbij de ontvanger zelf kan kiezen wat hij graag zou willen. Deze Pluim is dan ook een cadeaukaart die op een feestelijke manier aangeboden kan worden, in tegenstelling tot de traditionele, enigszins saai ogende cadeaubon. De Pluim ziet er uit als een grote wenskaart in A4-formaat die volledig naar wens kan worden afgedrukt. Daarnaast maakt deze cadeaukaart de ontvanger duidelijk dat er van zijn of haar vrije tijd genoten mag worden. Wat mensen in hun vrije tijd graag doen, is natuurlijk geheel verschillend. De één gaat graag op pad en de ander blijft graag thuis.

De mogelijkheden van de Pluim

Ontvangers van de Pluim krijgen een zeer ruime keuze uit uiteenlopende activiteiten zoals een dagje weg, een voorstelling, een bezoek aan een schoonheidssalon, leuke en handige producten en nog veel meer. Voorbeelden hiervan zijn een dag op stap naar de dierentuin, of een heel weekendje weg om je te laten verwennen in een tophotel of een avondje lekker dineren in het gekozen restaurant. Voor degenen die liever thuis blijven zijn er ook opties als een nieuwe koffer, lunchboxes, kookboeken, gadgets of kookgerei bijvoorbeeld. Daarnaast kun je de kaart geheel naar wens personaliseren zodat deze past bij de persoon aan wie je hem geeft.

Wat zijn de kosten?

De Pluim is zo duur of goedkoop te maken als je dat zelf graag wilt. Al vanaf 5 euro zijn er verschillende opties beschikbaar. Wanneer je ervoor kiest om een weekendje weg te geven, dan zijn er natuurlijk hogere kosten aan verbonden. Bij het geven van deze cadeaukaart kun je er ook voor kiezen om er een fles champagne bij te geven, voor het echte Nieuwjaars gevoel.