Het vinden van een persoonlijk kraamcadeau

2 min gelezen

Als je familielid of vriendin zojuist bevallen is, ben je waarschijnlijk op zoek naar een geschikt en persoonlijk kraamcadeau dat goed past bij een pasgeborene. Je kunt dan ook kijken naar een Happy Horse konijn met naam. Deze knuffels zijn uitermate zacht en beschikbaar in een groot aantal verschillende kleuren, waardoor je cadeau altijd past bij het interieur van de desbetreffende babykamer. Zo is het Happy Horse konijn beschikbaar in 25 verschillende varianten. Naast Happy Horse konijnen, vind je ook een groot assortiment aan knuffeldoekjes. .

Het personaliseren van je Happy Horse konijn

Je kunt een Happy Horse konijn eenvoudig en op een mooie wijze met een naam laten bedrukken. Dit is een leuke herinnering en daarbij is het handig zodat je zo altijd weet dat het konijn van het kindje is. Wanneer je besluit de naam op de knuffel te laten bedrukken kun je kiezen uit zeven verschillende lettertypes. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om naast de naam, ook de geboortedatum erop te laten borduren. Daarbij kun je kiezen uit 40 verschillende kleuren borduursel. Een Happy Horse konijn met naam heb je al in huis voor 19,95 euro. Een gepersonaliseerd knuffeldoekje kost 13 euro. Wanneer je nog vragen hebt betreft de bedrukking van jouw kraamcadeau, dan kun je altijd via e-mail of telefoon contact opnemen.

Online een gepersonaliseerd Happy Horse konijn kopen

Een Happy Horse konijn met naam is een geschikt kraamcadeau dat goed in de smaak valt bij baby’s en jonge kindjes. Je vindt deze dan ook in oneindig veel kleuren en formaten. Wanneer je een Happy Horse konijn bestelt, wordt deze tussen drie en vijf werkdagen bij jou thuis bezorgd. Je kunt tevens een spoedbestelling aanvragen voor vijf euro. Daarnaast is het mogelijk om alle bestelde producten binnen 14 dagen te retourneren.