Rituals- en wellness pakketten

2 min gelezen

Een erg leuk kerstpakket is een Rituals- en wellnesspakket van Kerstpakkettenplaza. Op deze website zijn een aantal alternatieven te vinden. Een verzorgend kerstpakket, met de fijne producten van Rituals voor man en vrouw. Elk pakket heeft een andere geur en is voorzien van verschillende wellness producten. Neem snel een kijkje op de website van Kerstpakkettenplaza om een Rituals pakket te bestellen.

Rituals Karma kerstpakket

Het Rituals Karma Caring Collection kerstpakket is een erg lekker ruikend pakket vol met verschillende verzorgingsproducten. In het pakket zit een Karma Bed & Body Mist, Karma Shimmer Body Cream, Karma Body Scrub en Karma Foaming Shower Gel. Zorg goed voor uzelf door deze lekkere producten te gebruiken van Rituals. De Karma Caring Collection heeft een zomerse, lichte geur, waardoor u het hele jaar door het zomergevoel blijft houden.

Rituals Sakura kerstpakket

Er zijn een aantal verschillende Rituals Sakura kerstpakketten te bestellen via de website van Kerstpakkettenplaza. Een voorbeeld is het kerstpakket Rituals Sakura Renewing Collection. In dit pakket zitten vier Rituals artikelen, Sakura Body Scrub, Sakura Foaming Shower Gel, Sakura Body Cream en Sakura Mini Fragrance Sticks. Het Sakura pakket ruikt naar een heerlijke kersenbloesem. Dit pakket is heel erg leuk om aan uw vriendin, collega of zus te schenken!

Rituals mannen kerstpakket

Naast vrouwen pakketten, kunt u bij Kerstpakkettenplaza ook terecht voor een heren Rituals pakket. Een voorbeeld van een erg leuk mannen Rituals pakket is Rituals Samurai Refreshing Treat. Dit is een mannen kerstpakket gevuld met Samurai Magic Shave, Samurai Cool Deo Spray, Samurai Yuzu Shower en Samurai Cool Down. Het Samurai kerstpakket is erg leuk om cadeau te doen aan uw man of collega. Het heeft een heerlijke sterke mannengeur, zo komt u de hele dag fris door!